Personvern tar vi på alvor 🍪 Vi bruker cookier for å gjøre din brukeropplevelse best mulig. Les mer her

TelMePlan
Planleggingsverktøy for utendørs fibernett

TelMePlan er et planleggingsverktøy for utbygging av utendørs fibernett. Tegn kabler, skjøtebokser og traséer rett inn i kartet og få ut ferdig skjematikk, skjøtekort og termineringslister.

Hvordan fungerer det?

TelMePlan lar deg tegne inn kabler, skjøtebokser, traséer og mer rett i kartet. Det er enkelt å legge til egendefinerte boks- og kabeltyper.

Når kablene, boksene og traséene er tegnet inn, vil relevant dokumentasjon bli generert automatisk. Det lages skjematikk med egne skjøtekort for hvert skjøtepunkt.

TelMePlan vil i tillegg generere matriellister samt termineringslister som viser hvilke panel og porter hver abonnent er koblet til i noden.

Slik blir det enkelt og raskt å få både geografisk og skjematisk dokumentasjonsunderlag for det planlagte nettet.

Mer om produktet

Oppdag ledig kapasitet

Programmet har funksjonalitet for å optimalisere fordeling av ledig kapasitet i nettet. Eventuell over- eller underkapasitet vises tydelig i skjematikken.

Kartserver.no

Data fra TelMePlan kan enkelt tilgjengeliggjøres på Kartserver.no der dokumentasjonen blir presentert på en effektiv og intuitiv måte.

Overføring til TelMe og Telemator

Når nettet er ferdig bygget kan det overføres til TelMe og Telemator. Man har da et komplett dokumentasjonsunderlag for videre drift og vedlikehold av nettet.

Formatstøtte

TelMePlan leser mange kartformater (f.eks. SOSI, KOF, OLEX, Shape, BMP, TIFF og JPG), samt innskannede kart og tegninger. Bygningstegninger kan også benyttes som bakgrunnskart.

GPS-måling og befaringsnotater

Med en GPS tilkoblet PCen kan egen posisjon vises i kartet. Det er også mulig å tegne befaringsnotater direkte inn i kartet som vil være tilgjengelige i hele planprosessen.

Operativsystemer

Programmet kan installeres på Windows 7,8 og 10 samt på Windows Server 2012R2/2016/2019.